Mobiele surveillance

}

24/7 beveiligd

Veiligheid geoptimaliseerd

=

Mobiele surveillance

Binnen 30 minuten aanwezig

ISO 27001

 werken conform strenge richtlijnen

010-3144118

Snel een offerte? Bel ons

Mobiele surveillance in Rotterdam en omstreken

Bij alarmopvolging is een snelle aanrijtijd ook van groot belang, daarom bieden wij deze mobiele-surveillance enkel aan in Rotterdam en omliggende plaatsen, denk aan Dordrecht, Zwijndrecht en Ridderkerk. Wij kunnen meerdere alarmen opvolgen en controleren, 24 uur per dag, zeven dagen in de week. Onze surveillanten onderzoeken ter plaatse uw gebouw en nemen indien nodig maatregelen. Wij lichten u desgewenst direct in en u ontvangt een uitgebreide rapportage. Wilt u als bedrijvenpark of winkelketen alleen in de avond of nacht laten surveilleren? Dan kunt u uw beveiliging ook onderbrengen bij onze collectieve surveillance.

N

Uw gebouw vakkundig controleren en openen of afsluiten.

N

Interne & externe controles

N

Alarm opvolging

N

Sluitbegeleiding

N

Surveillance conform de Isps code in de havengebieden

mobiele surveillance
mobiele surveillance

Brand- en sluitrondes en openingen in regio Rotterdam

Securicos Beveiliging Rotterdam verricht ook brand- en sluitrondes in Rotterdam en omstreken. Hierbij is het belangrijk dat uw pand op de afgesproken tijd wordt geopend of afgesloten. Een brand- en sluitronde dient binnen 30 minuten na de werkzaamheden te worden uitgevoerd. Onze surveillancewagens zijn uitgerust met onder meer een sleutelkluis, zoeklamp, AED, brandblusser en een camera voor het vastleggen van bijzonderheden en of verdachte situaties. Ook zijn de auto’s voorzien van noodknoppen, zodat de surveillant zich snel kan melden en daarmee ook traceerbaar is in geval van calamiteiten. Wij werken samen met iedere alarmcentrale, ook kan onze erkende alarminstallateur voor u een alarmsysteem installeren en keuren.

Wilt u de mobiele surveillance van Securicos inschakelen?

Neem dan contact op. Onze mobiele surveillance komt in heel omgeving Rotterdam, waaronder in Dordrecht, Zwijndrecht en Ridderkerk.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.